RAKTÁROZÁS, LOGISZTIKA

Partnereink egyre komplexebb logisztikai igényeinek kiszolgálásában elengedhetetlen a raktározási, készletezési feladatok egyre magasabb szintű ellátása, ezáltal erőforrást, időt és pénzt spórolva ügyfeleink számára.

Csapatunk szakképzett tagjai nyomon követik áruját annak begyűjtésétől, biztonságos raktározásán át, egészen a terítéséig, teszik mindezt az előírásoknak megfelelő dokumentáció és adminisztrálás mellett. Partnereink számára ezentúl biztosítjuk, a raktárunkban tárolt készleteikhez a folyamatos kiszállítási és feltöltési lehetőségeket.

Központi raktárunk a budapesti logisztikai központoktól távolabb, Szekszárdon az autópálya mellett található, ezzel segítve a dél-magyarországi, és a dél-dunántúli régió ügyfeleinek közeli logisztikai, raktározási igényeinek kiszolgálását. Raktárkapacitásainkat folyamatosan a kereslethez igazítva bővítjük, büszkeségünk, hogy száraz áruk mellett, hűtött áruk tárolását is vállalni tudjuk.

Cégünk mindenek előtt partnereink igényeit tartja szem előtt fejlesztési céljainak kialakításakor. Ennek megfelelően szolgáltatásunk elsődleges fejlesztési iránya, hogy komissiózási tevékenységünket teljessé tegyük mind a szakemberek, mind az informatikai követés, mind a csomagolás technika területén.

Kérje ajánlatunkat most!
Munkaidőben 15 percen belül válaszolunk!